Uvod
Spoljašnost
Dimenzije
Unutrašnjost
Oprema
Video
Kontaktirajte nas
  Arctic bela
  Jupiter crvena
  Plavo siva
  Steel plava
  Jet crna
  Iridium srebrna metalik
  Obsidian crna metalik
  Canvasite plava metalik
  Tenorite siva metalik
  Selenite siva metalik
  Camper bela
  Model Sprinter Tourer
  Cena od 33.980 €
  Spoljašnost Vizuelni vrhunac na svakoj turneji.
  LeftRight

  Najvažnije karakteristike spoljašnosti

  Close X
  Sledeće
  Preth.
   LED prednja svetla visokih performansi LED prednja svetla visokih performansi ravnomerno osvetljavaju put i vizuelno poboljšavaju dizajn prednjeg dela.
   Opciono dostupna oprema.
   Hromirani hladnjak i
   maska hladnjaka
   Ekspresivno moćna spoljašnjost dodatno je istaknuta sa tri hromirane ukrasne šipke na maski hladnjaka.
   Opciono dostupna oprema.
   Okvir maske hladnjaka u boji karoserije vozila Farbanje okvira maske hladnjaka u boju karoserije naglašava kvalitetan izgled vozila.
   Opciono dostupna oprema.
   Prozor na zadnjim vratima sa brisačem i prskalicom Prozori na zadnjim vratima pružaju jasan pogled unazad, zahvaljujući brisačima. Ako su brisači prednjeg stakla uključeni, brisači zadnjeg stakla se automatski uključuju odabirom stepena prenosa za vožnju unazad.
   Opciona oprema.

   Pristup i utovar

   Close X
   Sledeće
   Preth.
    Električna klizna vrata Električna klizna vrata omogućavaju udobno i glatko otvaranje i zatvaranje - jednostavnim pritiskom na dugme. Opcije rada su različite: na primer, korišćenjem prekidača iz kokpita ili preko daljinskog upravljača.
    Opciono dostupna oprema.
    Klizna vrata sa leve strane Klizna vrata postavljena na levoj strani vozila predstavljaju značajno olakšanje pri pristupu putničkom prostoru sa strane. Ovo je posebno korisno kada se vozila koriste u zagušenom gradskom saobraćaju ili kada se istovremeno utovaruju i istovaruju preko kliznih i zadnjih vrata.
    Opciono dostupna oprema.
    Električni stepenik za klizna vrata Ugradnja velike, električno podesive stepenice od nedeformisanog aluminijuma i čeličnog lima čini pristup ili izlazak na desnoj strani vozila lakšim, udobnijim i praktičnijim, jer obezbeđuje nižu visinu stepenika. Opciono dostupna oprema.
    Dvokrilna vrata prtljažnika, otvaraju se skroz do bočnih strana vozila Dvokrilna zadnja vrata se mogu otvoriti sve do bočne strane vozila i automatski zaključati na mestu. Ovo značajno olakšava proces utovara u uskim prostorima, na primer na utovarnim dokovima. Otvorena vrata ostaju zaključana za bočni zid i samo minimalno ograničavaju pogled pri vožnji unazad. Opciono dostupna oprema.
    Spojnica za prikolicu sa fiksnom kugličnom glavom Sa spojnicom sa fiksnom kugličnom glavom za prikolice možete vući prikolice sa priključnom spojnicom i opterećenjem prikolice do 2000 kg. Specifikacija opreme uključuje fiksnu kugličnu glavu, 13-pinsku utičnicu za prikolicu i poprečni nosač.
    Opciono dostupna oprema.
    Spojnica za prikolicu sa odvojivom kugličnom glavom Spojnica za prikolicu sa odvojivom kugličnom glavom omogućava vuču prikolica sa opterećenjem prikolice do 2000 kg. Spojnica prikolice se može ukloniti kako bi se olakšao utovar i istovar. Ovo smanjuje rizik od povrede ili od prljanja odeće. Opciono dostupna oprema.

    Linije opreme

    Close X
    Strapline Content
    Tehnčki podaci i dimenzije Tehnčki podaci i dimenzije
    Sprinter Tourer-a.
    LeftRight
    LeftRight
    Sledeće
    Preth.
     Maks. dužina tovarnog prostora 2597 mm
     Maks. visina tovarnog prostora 2356 mm
     Maks. površina tovarnog prostora 4.012 m²
     Maks. zapremina tovarnog prostora 3.5 m³
     LeftRight
     Sledeće
     Preth.
      Maks. dužina tovarnog prostora 3262 mm
      Maks. visina tovarnog prostora 2659 mm
      Maks. površina tovarnog prostora 5.113 m²
      Maks. zapremina tovarnog prostora 3.3 m³
      LeftRight
      Sledeće
      Preth.
       Maks. dužina tovarnog prostora 4297 mm
       Maks. visina tovarnog prostora 2633 mm
       Maks. površina tovarnog prostora 6.941 m²
       Maks. zapremina tovarnog prostora 4.3 m³
       Sledeće
       Preth.
        Maks. dužina tovarnog prostora 4297 mm
        Maks. visina tovarnog prostora 2633 mm
        Maks. površina tovarnog prostora 6.941 m²
        Maks. zapremina tovarnog prostora 4.3 m³
        Sledeće
        Preth.
         Maks. dužina tovarnog prostora 4297 mm
         Maks. visina tovarnog prostora 2633 mm
         Maks. površina tovarnog prostora 6.941 m²
         Maks. zapremina tovarnog prostora 4.3 m³

         Verzija sa visokim krovom je dostupna samo u standardnim i dugim varijantama.

         Unutrašnjost Atrakcija iza stakla: unutrašnjost.
         LeftRight

         Najvažnije karakteristike unutrašnjosti

         Close X
         Sledeće
         Preth.
          MBUX multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir od 10,25 inča Kada je reč o info-zabavnom sistemu, navigaciji i komunikaciji u vozilu, MBUX multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir od 26 cm (10,25 inča) ne ostavlja gotovo ništa da nedostaje. Posebno inovativno: upravljanje preko ekrana osetljivog na dodir visoke rezolucije sa dijagonalom ekrana od 26 cm (10,25 inča) ili preko tastera Touch Control na multifunkcionalnom upravljaču. Opciono dostupna oprema.
          Multifunkcionalni upravljač Sa multifunkcionalnim upravljačem, ugrađenim računarom, funkcijama vozila i multimedijalnim sistemima može se lako upravljati preko tastera za kontrolu dodirom ili običnih dugmadi, bez skidanja ruku sa upravljača. Opciono dostupna oprema.
          Krovni klima uređaj visokih performansi Sistem klimatizacije visokih performansi optimizuje unutrašnju klimu putem dodatnog hlađenja dovodnog vazduha u zadnjem delu, čime se povećava komfor i dobrobit putnika. Opciono dostupna oprema.
          Digitalni unutrašnji retrovizor Sa digitalnim unutrašnjim retrovizorom, možete uživati u jasnom pogledu unazad čak i ako vam pregradni zidovi, vrata ili teret zaklanjaju pogled. Slika kamere u digitalnom unutrašnjem retrovizoru može Vam pružiti bolji pregled saobraćajne situacije direktno iza vozila, što Vam olakšava manevrisanje i parkiranje.
          Opciono dostupna oprema.
          Odeljak za odlaganje pametnih telefona uključujući bežično punjenje Lako punjenje bez uključivanja: zahvaljujući sistemu bežičnog punjenja, mobilni uređaji se mogu smestiti u centralnu konzolu i vrlo lako puniti. Uslov za ovo je da uređaji podržavaju Qi standard 1.2.
          Opciono dostupna oprema.

          Odeljci i prostor za vozača

          Close X
          Sledeće
          Preth.
           Instrument tabla Charging paketa Charging paket značajno proširuje mogućnosti punjenja u kokpitu. Sadrži dva USB porta sa utičnicama od 5 V i 12 V. Kao rezultat toga, USB port i utičnica od 12 V su dostupni u centralnom odeljku za odlaganje instrument table i na prednjoj strani u donjem delu centralne konzole.
           Opciono dostupna oprema.
           Poklopac za odeljak za odlaganje stvari Odeljak za odlaganje sa praktičnim poklopcem na šarkama u sredini kokpita bezbedno čuva lične stvari, dokumente ili mobilne uređaje kao što su tableti skriveni od pogleda i zaštićeni od klizanja. Opciono dostupna oprema.
           Poklopac za odeljke za odlaganje, levo i desno Dva odeljka za odlaganje sa praktičnim poklopcima na šarkama sa leve i desne strane u komandnoj tabli su namenjena za držanje ličnih predmeta i dokumenata, kao što su tovarni papiri, kao i za mobilne uređaje. Ovo osigurava da su oni bezbedno odloženi tokom putovanja i da se do njih može brzo doći, ako je potrebno.
           Opciono dostupna oprema.
           Osvetljeni izlazi Izlazna svetla se automatski uključuju kada se otvore prednja ili klizna vrata. Svetla čine ulazak i izlazak u mraku bezbednijim i jednostavnijim za vozača i suvozača, kao i za putnike.
           Opciono dostupna oprema.
           Odeljak za odlaganje ispod instrument table Široko otvoreni prostor za odlaganje na strani suvozača ispod instrument table ima kapacitet od pribl. 8,5 l. Namenjen je za držanje ličnih predmeta, dokumenata ili šoljica. Opciono dostupna oprema.
           Luksuzna sedišta sa vešanjem za vozača i suvozača Sedište sa vešanjem za vozača ili suvozača nudi maksimalnu udobnost sedenja zahvaljujući individualnim opcijama podešavanja i kombinaciji mehaničke i hidrauličke opruge. Oprema vozačevog luksuznog sedišta dodatno je upotpunjena vešanjem sedišta, koje se može prilagoditi težini vozača ili suvozača.
           Opciono dostupna oprema.
           Luksuzna klupa sa dva sedišta Luksuzna klupa sa dva sedišta u prvom ili drugom redu putničkog prostora nudi individualnu udobnost sedenja za dve osobe zahvaljujući individualno podesivim naslonima sedišta i udobnim naslonima za glavu. Oba sedišta su opremljena sigurnosnim pojasevima u tri tačke i ISOFIX sistemom za osiguranje dečijeg sedišta. Klupa sa dva sedišta ostavlja prostor sa desne strane za utovar tereta.
           Opciono dostupna oprema.
           Luksuzna klupa sa tri sedišta Luksuzna klupa sa tri sedišta u prvom, drugom ili trećem redu putničkog prostora nudi individualnu udobnost sedenja za tri osobe zahvaljujući individualno podesivim naslonima sedišta i udobnim naslonima za glavu. Sva sedišta su opremljena sigurnosnim pojasevima u tri tačke, kao i ISOFIX tačkama za pričvršćivanje dečijih sedišta na dva spoljna sedišta. Opciono dostupna oprema.
           Klupa za dva putnika Klupa sa dva sedišta u prvom, drugom ili trećem redu putničkog prostora nudi dva udobna sedišta sa sigurnosnim pojasevima u tri tačke, ISOFIX tačkama za pričvršćivanje dečijih sedišta i naslonima za glavu. Desno od sedišta sa dva sedišta, nalazi se mehanizam za utovar koji se proteže napred sve do zadnjeg dela suvozačevog sedišta.
           Opciono dostupna oprema.
           Klupa za tri putnika Klupa sa tri sedišta u prvom, drugom ili trećem redu putničkog prostora nudi tri udobna sedišta sa sigurnosnim pojasevima u tri tačke i naslonima za glavu, kao i ISOFIX nastavcima za dečija sedišta na spoljna dva sedišta.
           Opciono dostupna oprema.
           Držači za čaše u putničkom prostoru Sedišta u putničkom prostoru mogu biti opremljena lako dostupnim držačima za čaše, u koje mogu da stanu šolje ili flaše prečnika do 84 mm. Dvostruki držači su integrisani između jastuka dva sedišta.
           Opciono dostupna oprema.
           Nasloni za ruke pored prolaza i zida U ovoj varijanti opreme, naslon za ruke sa podesivim nagibom postavljen je na strani prolaza i zida svake klupe u putničkoj kabini. Ovo pruža dodatnu udobnost u vožnji, posebno na dužim relacijama, jer su putnici u mogućnosti da se odmore i opuste ruke tokom putovanja.
           Opciono dostupna oprema.
           Luksuzna unutrašnja obloga Luksuzna unutrašnja obloga daje putničkom prostoru odgovarajući ambijent i takođe umanjuje buku i poboljšava toplotnu izolaciju. Napravljena je od visokokvalitetne plastike sa integrisanom tkaninom.
           Opciono dostupna oprema.
           Odeljak za odlaganje sa mrežom u zadnjim vratima Odeljak za odlaganje sa mrežom je integrisan u oblogu na svim zadnjim vratima. Ovo stvara opcije za odlaganje različitih predmeta, na primer, traka za vezivanje ili radnih rukavica, direktno na unutrašnjoj strani obe strane zadnjih vrata.
           Opciono dostupna oprema.
           Kompletna obloga desnih kliznih vrata prtljažnika Kompletna obloga sa plastičnim panelima na unutrašnjoj strani desnih kliznih vrata povećava atraktivnost putničkog ili tovarnog prostora. Ima površinu koja se može prati. Potpuna obloga kliznih vrata se pre svega preporučuje za vozila koja se pretežno koriste za prevoz putnika. Opciono dostupna oprema.
           Kompletna obloga zadnjih vrata sa šarkama Kompletna obloga sa plastičnim panelima na unutrašnjoj strani oba dela zadnjih vrata povećava atraktivnost putničkog ili prtljažnog prostora. Njihova završna obrada je laka za čišćenje, vodootporna i periva. Opciono dostupna oprema.

           Equipment Lines

           Close X
           Strapline Content
           Oprema Najvažnije karakteristike opreme Sprinter Tourer-a.
           LeftRight

           Tehnologija

           Close X
           Sledeće
           Preth.
            4x4 pogon na sva četiri točka sa obrtnim momentom na zahtev Varijabilni sistem pogona na sva četiri točka raspoređuje pogonsku snagu na prednju i zadnju osovinu po potrebi. Sistem se potpuno automatski prilagođava uslovima vožnje u roku od nekoliko milisekundi i obezbeđuje poboljšanu vuču i povećanu udobnost vožnje. Opciono dostupna oprema.
            9G-TRONIC Automatski menjač 9G-TRONIC ima devet brzina koji održavaju obrtaje motora što je moguće nižim u svakoj vožnji. Široki prenosni odnos optimizuje agilnost i vučnu snagu vozila u svim radnim stanjima i poboljšava sposobnost kretanja. Opciono dostupna oprema.
            6-stepeni manuelni menjač 6-stepeni manuelni menjač kombinuje visok stepen udobnosti menjanja brzina i vožnje sa efikasnošću i agilnim upravljanjem. Rad preko ručice menjača je bez napora, promene stepena prenosa su glatke.
            Ojačana verzija za neravne puteve Pojačana specifikacija za neravne puteve preporučuje se kada se vozilo redovno koristi u građevinskom transportu ili u šumarstvu i poljoprivredi. Dizajniran je za vožnju po lošim putevima sa rupama ili po neasfaltiranim i makadamskim putevima i stazama.
            Opciono dostupna oprema.
            Comfort vazdušno oslanjanje Veća udobnost za putnike i bezbedniji transport robe: fabričko oslanjanje dolazi sa precizno podešenom zadnjom osovinom sa vazdušnim oprugama. Ovo obezbeđuje odličnu udobnost sedenja i štiti ranjivi teret od potresanja.
            Opciono dostupna oprema.

            Digitalni dodaci

            Close X
            Sledeće
            Preth.
             MBUX multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir od 10,25 inča Kada je reč o info-zabavnom sistemu, navigaciji i komunikaciji u vozilu, MBUX multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir od 26 cm (10,25 inča) ne ostavlja gotovo ništa da nedostaje. Posebno inovativno: upravljanje preko ekrana osetljivog na dodir visoke rezolucije sa dijagonalom ekrana od 26 cm (10,25 inča) ili preko tastera Touch Control na multifunkcionalnom upravljaču. Opciono dostupna oprema.
             MBUX multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir od 7 inča MBUX multimedijalni sistem sa ekranom osetljivim na dodir od 17,8 cm (7 inča) impresionira svojim raznovrsnim komunikacijskim i info-zabavnim opcijama. Njegovim funkcijama se može intuitivno upravljati na ekranu osetljivom na dodir od 17,8 cm (7 inča) visoke rezolucije ili pomoću dugmadi za kontrolu na dodir na multifunkcionalnom upravljaču.
             Opciono dostupna oprema.
             Navigacija Uštedite vreme zahvaljujući brzoj Mercedes-Benz navigaciji sa fleksibilnim unosom putem dodira ili glasovnog unosa. Ovaj inteligentni sistem Vas pouzdano vodi do Vašeg odredišta, oslanjajući se i na lokalne i na najnovije informacije na mreži.
             Opciono dostupna oprema.
             Navigacija za prikolice i vangabaritna vozila. Dolazak na odredište na odgovarajućim rutama: uzima u obzir dimenzije vozila ili kombinacije vozila/prikolice za Mercedes-Benz Sprinter prilikom izračunavanja optimalne rute.
             Opciono dostupna oprema.
             Predinstalacija za Remote Services Plus Sa predinstalacijom za Remote Services Plus[1], u mogućnosti ste da još bolje i fleksibilnije koristite svoje vozilo uz korišćenje širokog spektra digitalnih dodataka koji čine Vaš svakodnevni život u vozilu bezbednijim i udobnijim.
             Opciono dostupna oprema.
             Predinstalacija za Live Traffic Information Predinstalacija za Live Traffic Information[1] pruža tehničke preduslove za prijem ažuriranih i preciznih informacija o saobraćaju za optimalno dinamičko navođenje rute i precizno izračunata vremena dolaska.
             Opciono dostupna oprema.
             Dvosmerni zvučnici napred i pozadi Dvosmerni sistem zvučnika nudi izvanredan kvalitet zvuka zahvaljujući 12 ili 13 zvučnika raspoređenih po celom vozilu.
             Opciono dostupna oprema.
             Komunikacioni modul (LTE) za Digital Extras Sa trajno instaliranim eSIM-om, komunikacioni modul (LTE) za Digital Extras pruža tehničke preduslove za korišćenje Digital Extras[1] i nudi Vam dodatnu sigurnost, udobnost i povezanost.
             Opciono dostupna oprema.

             Charging

             Close X
             HIDE HIDE

             Pomoćni sistemi za vozača

             Close X
             Sledeće
             Preth.
              Traffic Sign Assist Traffic Sign Assist[1] prikazuje ograničenja brzine koja je detektovao vozač, kao i znak „zabranjeno preticanja“ i njihovo poništavanje na displeju instrument table i na medijskom displeju, i upozorava ako otkrije da se znakovi zabrane ulaska ignorišu. Ovo posebno pomaže na putovanjima sa često promenljivim ograničenjima brzine, na primer kod radova na putu.
              Opciono dostupna oprema.
              Active Distance Assist DISTRONIC Active Distance Assist DISTRONIC[1] automatski održava podešenu udaljenost do vozila koja putuju ispred, skidajući sa Vas opterećenje na autoputevima ili u gustom gradskom saobraćaju.
              Opciono dostupna oprema.
              Active Lane Keeping Assist Nepažnja i umor mogu dovesti do toga da nehotice napustite svoju traku. Active Lane Keeping Assist[1] može da upozori vozača i zvučno i vizuelno. Kod vozila sa pogonom na prednje ili zadnje točkove takođe se izdaje haptičko upozorenje u vidu vibracija na upravljaču.
              Opciono dostupna oprema.
              Active Brake Assist Active Brake Assist[1] može da Vam pomogne da sprečite nesreće sa vozilima koja voze ispred ili sa pešacima i biciklistima na prelazu, ili da svedete njihove posledice na minimum.
              Opciono dostupna oprema
              Blind Spot Assist Blind Spot Assist[1] Rear Cross Traffic Alert-om koristi vizuelna i akustična upozorenja da bi se izbegle nesreće prilikom promene trake i vožnje unazad. Ako Blind Spot Assist detektuje vozilo u mrtvom uglu, prikazuje upozorenje sa crvenim trouglom u odgovarajućem spoljašnjem retrovizoru. Opciono dostupna oprema.
              ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[1] može da Vam pomogne da izbegnete da zaspite za upravljačem i stoga Vam pruža veću bezbednost, posebno kada vozite noću i na dugim putovanjima. Sistem Vam pruža vizuelno i zvučno upozorenje ako identifikuje tipične znake pospanosti ili nedostatka pažnje i predlaže da napravite pauzu.
              Highbeam Assist Highbeam Assist automatski uključuje i isključuje duga svetla u skladu sa situacijom u saobraćaju i na taj način oslobađa vozača od potrebe da ručno prelazi između dugih i kratkih svetala. Sistemom upravlja kamera iza vetrobranskog stakla koja trajno registruje saobraćajnu situaciju ispred vozila.
              Opciono dostupna oprema.

              Bezbednost

              Close X
              Sledeće
              Preth.
               Prilagodljiva kočiona svetla Prilagodljiva kočiona svetla sa svojim upadljivim treptanjem mogu značajno da smanje vreme reakcije vozača pratećih vozila i na taj način spreče sudare od pozadi. Trepćuća kočiona svetla se aktiviraju pri brzini većoj od 50 km/h.
               Mercedes-Benz sistem za hitne pozive Mercedes-Benz sistem za hitne pozive može obezbediti ključnu uštedu vremena u hitnim slučajevima. Poziv za hitne slučajeve se može aktivirati automatski ili ručno da bi se organizovala pomoć.
               Opciono dostupna oprema.
               Premium zaštita za gume (tri godine) Vrhunska zaštita za Vaše gume štiti Vas od neočekivanih troškova. Pokriva štetu na svim fabrički ugrađenim gumama koja je uzrokovana, na primer, predmetima koji su zaglavljeni u gumi, oštećenjem od ivičnjaka, pucanjem guma, vandalizmom ili krađom. Opciono dostupna oprema.
               Anti-Theft Protection paket Anti-Theft Protection paket može Vam pomoći da osigurate vozilo tako što će aktivirati vizuelni i zvučni alarm ako otkrije opasnost od krađe. Sastoji se od alarmnog sistema protiv krađe (ATA), unutrašnje zaštite i zaštite od vuče.
               Opciono dostupna oprema.
               Bočna poziciona svetla Žuta LED poziciona svetla sa strane vozila povećavaju vidljivost tokom vožnje i kada je vozilo zaustavljeno kada su farovi uključeni i na taj način doprinose poboljšanoj bezbednosti na putu. Oni su potrebni u EU za vozila ukupne dužine vozila od 6 metara i više.
               Prozorski vazdušni jastuci za vozača i suvozača U slučaju bočnog udara, vazdušni jastuci za prozore integrisani u krovnu oblogu mogu zaštititi glavu, lice i grudi putnika na spoljnim sedištima u vozačevoj kabini.
               Opciono dostupna oprema.
               Vazdušni jastuk za vozača U slučaju sudara, vazdušni jastuk integrisan u upravljač može zaštititi glavu i gornji deo tela vozača. Tako vazdušni jastuk pruža visok nivo zaštite koji minimizira i rizik i ozbiljnost potencijalnih povreda glave i grudnog koša.
               Vazdušni jastuk za suvozača U slučaju sudara, prednji vazdušni jastuk, ili dvostruki vazdušni jastuk u slučaju suvozačeve klupe, može doprineti zaštiti glave i gornjeg dela tela putnika koji sede napred. Na taj način obezbeđuje visok stepen zaštite.
               Opciono dostupna oprema.
               Bočni vazdušni jastuci za grudni koš/karlicu za vozača i suvozača Bočni vazdušni jastuk za grudni koš/karlicu može pomoći da se zaštiti gornji deo tela i karlični deo vozača ili suvozača u slučaju bočnog udara i smanji rizik od povreda. Bočni jastuk je ugrađen u naslon sedišta vozača i suvozača.
               Opciono dostupna oprema.

               Udobnost

               Close X
               Sledeće
               Preth.
                Parking paket sa kamerom za vožnju unazad Paket za parkiranje sa kamerom za vožnju unazad i integrisanom asistencijom pri parkiranju sveobuhvatno rasterećuje vozača boljim pregledom pozadi prilikom parkiranja i manevrisanja. Kamera za vožnju unazad čini vidljivim područje direktno iza vozila. Time pomaže da se identifikuju sve prepreke prilikom parkiranja ili manevrisanja.
                Opciono dostupna oprema.
                Kamera za vožnju unazad sa displejom u unutrašnjem retrovizoru Kamera za vožnju unazad čini područje direktno iza vozila, koje se ne može direktno videti bez kamere, vidljivim na displeju u unutrašnjem retrovizoru. Ovo povećava bezbednost tokom parkiranja i manevrisanja – posebno u uslovima ograničenog saobraćaja – i može pomoći da se izbegne oštećenje vozila.
                Opciono dostupna oprema.
                THERMOTRONIC automatska kontrola klime Automatska kontrola klime THERMOTRONIC automatski obezbeđuje konstantno prijatnu klimu u kabini, čak i na direktnoj sunčevoj svetlosti ili pri veoma visokim ili veoma niskim spoljašnjim temperaturama.
                Opciono dostupna oprema.
                Električni pomoćni grejač toplog vazduha Električni pomoćni grejač toplog vazduha usrećuje vozača i putnike prijatnom toplinom čim se motor pokrene. Grejač zagreva ulazni vazduh uzvodno od ventilacionih otvora, tako da se u unutrašnjosti vozila može brzo uživati u ugodnoj wellness atmosferi čak i u hladnim danima.
                Luksuzna sedišta za vozača i suvozača Luksuzno sedište se može ručno podesiti po položaju, visini i nagibu pomoću poluga i točkova za podešavanje i tako prilagoditi individualnim potrebama vozača ili suvozača. Zahvaljujući brojnim opcijama podešavanja, čak i duga putovanja mogu biti ugodna.
                Opciono dostupna oprema.
                Električno podesiva prednja sedišta Električno podesivo sedište se može prilagoditi individualnim potrebama pritiskom na dugme i zahvaljujući visokom nivou ergonomije, ispunjavaju kriterijume Aktion Gesunder Rucken (AGR) e.V. Kampanja za zdravija leđa. Prednji/zadnji položaj sedišta, visina sedišta, kao i ugao naslona i jastuka sedišta su podesivi.
                Opciono dostupna oprema.
                Lumbalni oslonac za sedište vozača i suvozača Lumbalni oslonac u naslonu sedišta omogućava individualno prilagođavanje potrebama ergonomskog komfora vozača ili suvozača. Oba vazdušna jastuka se podešavaju pneumatski. Visina jastuka i stepen zakrivljenosti se mogu kontrolisati preko četvorosmernog dugmeta na spoljašnjoj strani sedišta.
                Opciono dostupna oprema.
                Grejanje sedišta za vozača i suvozača Sedište je opremljeno integrisanim grejanjem sedišta na tri nivoa. Električno grejanje sedišta poboljšava udobnost sedenja i blagostanje tokom hladnih dana ili prohladnih noći. Opciono dostupna oprema.
                Tempomat Tempomat omogućava opuštenu i ekonomičnu vožnju, posebno na dugim putovanjima. Rasterećuje vozača održavajući unapred izabranu brzinu bez potrebe za korišćenjem papučice gasa. Opciono dostupna oprema.
                WET WIPER SYSTEM Sistem brisača vetrobranskog stakla nudi vozaču poboljšan vid čak i tokom brisanja. Tečnost za pranje se raspršuje direktno ispred metlica brisača i odmah se briše. Zahvaljujući koncentrisanoj distribuciji, potrošnja tečnosti za čišćenje je značajno smanjena. Opciono dostupna oprema.

                Opšta odricanja od odgovornosti:

                - Navedene brojke su dobijene u skladu sa propisanim procesom merenja. To su „WLTP CO₂ brojke“ u skladu sa članom 2, br. 3, Implementacione uredbe (EU) 2017/1153. Na osnovu toga su izračunate brojke o potrošnji goriva. Brojke nisu zasnovane na pojedinačnom vozilu i ne čine deo ponude proizvoda; date su isključivo u svrhu poređenja između različitih modela vozila. Brojke se razlikuju u zavisnosti od odabrane posebne opreme.

                - Brojke za nazivnu snagu i nazivni obrtni moment u skladu sa Uredbom (EC) br. 715/2007 sa izmenama i dopunama.

                [1] Označene komponente su digitalni dodaci. Da biste koristili ove digitalne dodatke, morate imati lični Mercedes me ID i takođe prihvatiti Uslove korišćenja za digitalne dodatke. Pored toga, vozilo mora biti upareno sa odgovarajućim korisničkim nalogom. Po isteku početnog roka, digitalni dodaci se mogu obnoviti uz naknadu, pod uslovom da se u tom trenutku još uvek nude za odgovarajuće vozilo. Prva aktivacija digitalnih dodataka je moguća u roku od 1 godine od početne registracije ili korišćenja od strane korisnika, šta god se prvo dogodi.

                Mercedes-Benz naplatak od lake legure u krupnom planu.
                Doživite Sprinter Tourer na putu Test vožnja Sprinter Tourer-a Pošaljite nam zahtev za probnu vožnju Sprinter Tourer-a i javićemo Vam se uskoro.

                Informacije o potrošaču

                Želeli bismo da ostanemo u kontaktu sa Vama kako bismo Vas informisali o najnovijim vestima vezanim za proizvode, marketinške usluge i ponude. Ako ubuduće ne želite da primate informacije na bilo koji od dole navedenih metoda, naznačite tako što ćete opozvati izbor opcije. Sve dostavljene informacije biće korišćene u skladu sa našom Politikom privatnosti i Kolačićima i neće se deliti sa bilo kojom trećom stranom.