Uvod
Spoljašnost
Dimenzije
Unutrašnjost
Oprema
Video
Kontaktirajte nas
  Lorándite crvena
  Arctic bela
  Nosean plava
  Magnetic siva
  Limonite žuta metalik
  Loparite crna metalik
  Chromite siva metalik
  Helvite srebrna metalik
  Cavansite plava metalik
  Model Citan furgon
  Cena od 17.350 €
  Spoljašnost Pravo vozilo za svaki posao.
  LeftRight

  Najvažnije karakteristike spoljašnosti

  Close X
  Sledeće
  Preth.
   Spoljašnji retrovizori, električno sklopivi i podesivi Električno podesivi, sklopivi i grejani spoljašnji retrovizori mogu sprečiti oštećenje kućišta.
   LED prednja svetla visokih performansi LED prednja svetla visokih performansi nude dodatnu sigurnost u mraku i prepoznatljiv izgled.
   Opciono dostupna oprema.
   Exterior Dynamic paket Sa Exterior Dynamic paketom, svom vozilu možete dati individualan, dinamičan karakter.
   Opciono dostupna oprema.
   Prednja LED svetla za maglu Prednja LED svetla za maglu mogu pomoći u poboljšanju vidljivosti u lošim vremenskim uslovima.
   Opciono dostupna oprema.
   Branici u boji vozila Dodajte premijum izgled svom vozilu sa prednjim i zadnjim branicima obojenim u boju vozila.
   Opciono dostupna oprema.
   Prozor na zadnjim vratima sa brisačem i prskalicom Prozor na vratima prtljažnika ili prozori na zadnjim vratima sa brisačima i peračima daju Vam bolji pregled pozadi, olakšavajući manevrisanje i vožnju unazad.
   Opciono dostupna oprema.

   Pristup i utovar

   Close X
   Sledeće
   Preth.
    Klizna vrata sa obe strane Klizna vrata sa svake strane vozila obezbeđuju veću fleksibilnost prilikom utovara i istovara. Klizna vrata ne zahtevaju mnogo prostora za otvaranje, tako da vozač može da uđe i na uža parking mesta.
    Opciono dostupna oprema.
    Vrata prtljažnika Vrata prtljažnika Vašeg vozila mogu se otvoriti nagore pod uglom od pribl. 90°. Ovo Vam pruža dovoljno prostora za utovar i istovar. Veliki zadnji prozor takođe pruža dobar pogled prema zadnjem delu. Opciono dostupna oprema.
    Dvokrilna zadnja vrata, otvaranje 180°, sa prozorom Dvokrilna zadnja vrata koja se širom otvaraju i sa asimetričnom podelom olakšavaju Vam utovar i istovar glomaznih velikih predmeta – posebno u nezgodnim situacijama kao što su niske garaže ili uski parking prostori.
    Opciono dostupna oprema.
    Dvokrilna zadnja vrata, otvaranje 180°, bez prozora Dvokrilna zadnja vrata sa asimetričnim razdelom nude veliki ugao otvaranja i olakšavaju utovar i istovar kabastog tereta – čak i u uskim prostorima, na utovarnim rampama i prilikom korišćenja viljuškara.
    Spojnica za prikolicu sa fiksnom kugličnom glavom Fabrički instalirana spojnica za prikolicu omogućava Vam da vučete teret do određene maksimalne težine sa svojim vozilom. Za još veću bezbednost, Trailer Stability Assist je takođe standardno integrisan u ESP.
    Opciono dostupna oprema.
    Spojnica za prikolicu sa niskom kugličnom glavom Uz pomoć fabrički ugrađene spojnice za prikolicu sa niskom kugličnom glavom, možete otvoriti zadnja vrata Vašeg vozila čak i kada je prikolica zakačena. Za još veću bezbednost, Trailer Stability Assist je takođe standardno integrisan u ESP.
    Opciono dostupna oprema.
    Nosivost prikolice 1500 kg Sa opcionom spojnicom za prikolicu, Citan Furgon može da vuče do 1500 kg - posebno je korisno ako povremeno transportujete veći teret.
    Opciono dostupna oprema.
    Poprečni nosač za spojnicu prikolice Poprečni nosač za spojnicu prikolice omogućava naknadnu ugradnju kuglične spojnice.
    Opciono dostupna oprema.

    Linije opreme

    Close X
    Sledeće
    Preth.
     BASE[1] • Čelični naplatci od 38,1 cm (15 inča) sa poklopcima
     • Poklopac šine kliznih vrata od crne zrnaste plastike
     • Prednja halogena svetla sa LED dnevnim svetlima
     • Dvokrilna zadnja vrata, otvaranje 180°, bez prozora
     PRO[1] • Naplatci od 40,6 cm (16 inča) u dizajnu sa pet duplih kraka
     • Ručke i poklopac kliznih vrata u boji vozila
     Tehnički podaci i dimenzije Tehnički podaci i dimenzije
     Citan furgon.
     LeftRight
     LeftRight
     Sledeće
     Preth.
      Površina tovarnog prostora 2.35 m²
      Kapacitet tovarnog prostora 2.5 - 2.9 m³
      Dužina tovarnog prostora 1806 mm
      Maks. nosivost 782 kg
      LeftRight
      Sledeće
      Preth.
       Površina tovarnog prostora 2.9 m²
       Kapacitet tovarnog prostora 3.24 m³
       Dužina tovarnog prostora 1903 mm
       Maks. nosivost 860 kg
       Sledeće
       Preth.
        Sledeće
        Preth.
         Unutrašnjost Unapređeni dizajn unutrašnjosti: ispunjava sve Vaše zahteve za funkcionalnošću.
         LeftRight

         Najvažnije karakteristike unutrašnjosti

         Close X
         Sledeće
         Preth.
          Kožni upravljač Kožni upravljač unosi ekskluzivnost u unutrašnjost i dodaje vizuelnu vrednost kokpitu. Prijatna kožna obloga pruža dobro prianjanje, a ergonomski oblikovan obod volana značajno povećava nivo udobnosti.
          Opciono dostupna oprema.
          THERMOTRONIC automatska kontrola klime Sa dve zone kontrole klime, THERMOTRONIC Vam omogućava da napravite individualna podešavanja kontrole klime za vozačevu i suvozačevu stranu. Temperatura, protok vazduha i distribucija vazduha se mogu automatski kontrolisati pritiskom na dugme.
          Opciono dostupna oprema.
          MBUX multimedijalni sistem sa navigacijom i DAB-om Intuitivno kontrolisani i proširivi MBUX multimedijalni sistem: sa inteligentnim navigacionim funkcijama, glasovnom kontrolom preko „Hey Mercedes“, širokim spektrom interfejsa i opsežnim info-zabavnim sistemom, integracijom pametnog telefona do DAB digitalnog radio prijema.
          Opciono dostupna oprema.
          Sistem bežičnog punjenja za mobilne uređaje Sa sistemom bežičnog punjenja za mobilne uređaje, možete lako da punite pametne telefone koji podržavaju induktivno punjenje tokom putovanja: bez posebnih kablova, konektora ili držača – i bez obzira na brend i model.
          Opciono dostupna oprema.
          Interior Design paket Atraktivni detalji u crnoj i hromiranoj boji visokog sjaja – Interior Design paket vizuelno nadograđuje unutrašnjost Vašeg vozila i kombinuje funkcionalnost sa odličnim izgledom na karakterističan način.
          Opciono dostupna oprema.

          Odeljci i prostor za vozača

          Close X
          Sledeće
          Preth.
           Osvetljenje prtljažnika u LED tehnologiji Za osvetljenje prtljažnog prostora koristi se LED tehnologija koja obezbeđuje dobro osvetljenje, što omogućava bolju orijentaciju u mraku i bolju vidljivost prilikom utovara i istovara vozila.
           Opciono dostupna oprema.
           Drveni pod Drveni pod debljine 9 mm napravljen od više lepljenih i komprimovanih slojeva šperploče štiti pod prtljažnog prostora Vašeg vozila od oštećenja. Lako se čisti i poboljšava toplotnu i zvučnu izolaciju.
           Opciono dostupna oprema.
           Unutrašnja obloga do visine krova u prtljažnom prostoru (drvo) Drvena obloga prtljažnog prostora štiti limove do krovnog okvira od oštećenja izazvanih kliznim teretom, na primer. Obloga takođe olakšava čišćenje prtljažnika i poboljšava toplotnu i zvučnu izolaciju. Obloga je na bočnim zidovima, kao i na kliznim i zadnjim vratima.
           Opciono dostupna oprema.
           Prvoklasna unutrašnja oprema Vrhunska verzija unutrašnje obloge može zaštititi unutrašnje zidove prtljažnika ili putničkog prostora od oštećenja i vizuelno poboljšati unutrašnjost.
           Opciono dostupna oprema.
           Sintetički prtljažni prostor / pod prtljažnika Pod prtljažnika je zaštićen teksturiranom sintetičkom prostirkom u mat crnoj boji i samim tim je zvučno i toplotno izolovan. Sintetička površina čini pod prtljažnika posebno lakim za čišćenje.
           Opciono dostupna oprema.
           Zaštitna čelična rešetka, na strani suvozača Čelična rešetka za zaštitu tereta može zaštititi vozača i suvozača od tereta. U slučaju da se transportuju posebno dugački predmeti, rešetka se može pomeriti za 90° na stranu suvozača. Okretni deo zaštitne rešetke za opterećenje se otključava, pomera se za 90° ka sedištu vozača i zatim se zaključava na mestu.
           Opciono dostupna oprema.
           Pregrada pune širine Neprekidna pregrada između prostora za vozača i prtljažnog prostora u Vašem vozilu olakšava pravilno pričvršćivanje tereta zajedno sa ušicama za vezivanje na podu prtljažnog prostora. Pregrada može zaštititi Vas i Vašeg suvozača od klizanja tereta i takođe predstavlja barijeru od buke i prljavštine.
           Pregradni zid pune širine sa prozorom Pregradni zid pune širine između prostora za vozača i prtljažnika sa dva prozora pruža vam pogled pozadi za vizuelnu proveru tereta. Zajedno sa ušicama za vezivanje na podu prtljažnog prostora, pomaže da se teret pravilno pričvrsti.
           Opciono dostupna oprema.
           Duplo sedište za suvozača Prostor za troje u prvom redu. Sedište suvozača obezbeđuje dodatno centralno sedište. Oba sedišta suvozača imaju pojaseve u tri tačke i podesive naslone za glavu. Središnji naslon se takođe može zasebno preklopiti i može se koristiti kao polica ili kao radna površina kada vozilo miruje.
           Opciono dostupna oprema.
           Sklopivo sedište suvozača Sklopivo sedište suvozača čini vozilo još raznovrsnijim. To je zato što se naslon ovog sedišta može preklopiti kako bi se povećala površina prtljažnog prostora.
           Opciono dostupna oprema.
           Naslon za ruke sa odeljkom za odlaganje Naslon za ruke sa odeljkom za odlaganje se nalazi između sedišta vozača i suvozača u Vašem vozilu i pruža dodatni praktičan prostor za odlaganje.
           Opciono dostupna oprema.
           Odeljak za odlaganje na instrument tabli Odeljak za odlaganje sa poklopcem nudi praktičnu opciju skladištenja direktno na instrument tabli. Ima integrisani USB-C port koji možete koristiti za punjenje mobilnih uređaja.
           Opciono dostupna oprema.
           Držač za pametni telefon Sa držačem za pametni telefon iznad instrument table, Vaš mobilni telefon ima fiksno mesto tokom vožnje – i imate dobar pregled ekrana pametnog telefona bez značajnog odvraćanja pažnje sa saobraćaja.
           Opciono dostupna oprema.

           Equipment Lines

           Close X
           Sledeće
           Preth.
            BASE[1] •Unutrašnje halogeno osvetljenje
            • Prednji električni prozori
            •Predinstalacija radija, DAB-omogućen
            •Grejanje
            • Pregrada za teret pune širine
            PRO[1] •Unutrašnje LED osvetljenje
            •MB audio sistem sa DAB-om
            • Klima uređaj
            • Prednji električni prozori
            • Naslon za ruke sa odeljkom za odlaganje stvari
            • Pretinac za sitnice sa poklopcem na strani suvozača
            • Plastični pod prtljažnika
            • LED osvetljenje prtljažnika
            Oprema Najvažnije karakteristike opreme
            Citan furgona.
            LeftRight

            Tehnologija

            Close X
            Sledeće
            Preth.
             Strapline Content
             Strapline Content
             Strapline Content
             Strapline Content

             Digitalni dodaci

             Close X
             Sledeće
             Preth.
              MBUX multimedijalni sistem sa navigacijom i DAB-om Intuitivno kontrolisani i proširivi MBUX multimedijalni sistem: sa inteligentnim navigacionim funkcijama, glasovnom kontrolom preko „Hey Mercedes“, širokim spektrom interfejsa i opsežnim info-zabavnim sistemom, integracijom pametnog telefona do DAB digitalnog radio prijema.
              Opciono dostupna oprema.
              Proširene MBUX funkcije Iskoristite vreme koje provodite u svom vozilu efikasnije nego ikada pre. Zahvaljujući veštačkoj inteligenciji i proširenoj funkcionalnosti MBUX-a (Mercedes-Benz User Experience), multimedijalni sistem se prilagođava Vašim specifičnim ličnim željama i preferencijama. Samo recite "Hey Mercedes" i MBUX je spreman da odgovori na Vaše zahteve.
              Opciono dostupna oprema.
              MBUX multimedijalni sistem sa DAB-om Uz MBUX (Mercedes-Benz User Experience), uživaćete u lepoti i inteligenciji digitalnog, intuitivno kontrolisanog i proširivog multimedijalnog sistema.
              Opciono dostupna oprema.
              Navigation paket Sa Navigation paketom[1], MBUX multimedijalni sistem u Vašem vozilu može se pretvoriti u potpuno funkcionalan navigacioni sistem sa inteligentnim navođenjem rute kako bi svako putovanje bilo opuštajuće. Vozilo koristi brzu navigaciju hard diska i ažurne podatke na mreži kako bi Vas pouzdano i brzo dovelo do Vašeg odredišta.
              Opciono dostupna oprema.
              Navigation Plus Navigation Plus paket proširuje navigacioni sistem tako što uključuje korisne navigacione usluge[1] koje pružaju vredne informacije čak i dok je vozilo u pokretu i pojednostavljuje navigaciju. Njegovi najvažniji detalji uključuju, na primer, prikaz slobodnih parking mesta u blizini ili trenutnog vremena na ekranu osetljivom na dodir Vašeg multimedijalnog sistema.
              Opciono dostupna oprema.
              Tri godine besplatnog ažuriranja mape Obezbeđivanje besplatnih ažuriranja mapa[1] tokom tri godine obezbeđuje da Vaš navigacioni sistem može da razvije svoj puni potencijal. Pored toga, ažurirane mape Vam nude bolju orijentaciju kada ste u pokretu. Ova usluga je vezana za vozilo i važi tri godine nakon prve registracije.
              Opciono dostupna oprema.
              Integracija pametnog telefona Integracija pametnog telefona povezuje Vaš mobilni telefon sa multimedijalnim sistemom preko Apple CarPlay® ili Android Auto®. Na ovaj način uživate u praktičnom pristupu najvažnijim aplikacijama na svom pametnom telefonu. Takođe možete brzo i lako da koristite aplikacije nezavisnih proizvođača kao što je Spotify.
              Opciono dostupna oprema.
              Predinstalacija za Remote Services Plus Sa predinstalacijom za Remote Services Plus,[1] možete još bolje i fleksibilnije da koristite svoje vozilo. Uz to, možete koristiti širok spektar usluga Mercedes me connect koji Vaš svakodnevni život u vozilu čine bezbednijim, udobnijim, lakšim za planiranje, a samim tim i efikasnijim. Opciono dostupna oprema.
              Predinstalacija za Live Traffic Information Ne želite da gubite vreme u gužvi u saobraćaju – i želite da stignete što je pre moguće na odredište. Predinstalacija za Live Traffic Information[1] pruža tehničke preduslove za prijem ažuriranih i preciznih informacija o saobraćaju za optimalno dinamičko navođenje rute i precizno izračunata vremena dolaska.
              Opciono dostupna oprema.
              Predinstalacija za Mercedes me connect Predinstalacija za Mercedes me connect[1] Vam omogućava da koristite širok spektar usluga: od korisnih usluga bezbednosti i održavanja do niza navigacionih funkcija. Oni nude veću sigurnost, viši nivo udobnosti i još više povezivanja, čineći svakodnevni život sa Vašim vozilom još lakšim.
              Opciono dostupna oprema.

              Charging

              Close X
              Strapline Content

              Pomoćni sistemi za vozača

              Close X
              Sledeće
              Preth.
               Active Safety paket Active Safety paket[3] sadrži četiri sistema pomoći vozaču koji Vam mogu pomoći da skinete opterećenje i učinite vožnju bezbednijom. To su Active Brake Assist, Blind Spot Assist, , Active Lane Keeping Assist i Speed Limit Assist, takođe Traffic Sign Assist u kombinaciji sa Navigation paketom.
               Active Brake Assist Active Brake Assist[1] može da Vam pomogne da sprečite nesreće sa vozilima koja voze ispred ili sa pešacima i biciklistima na prelazu, ili da svedete njihove posledice na minimum.
               Opciono dostupna oprema.
               Blind Spot Assist Uz Blind Spot Assis[3] uživaćete u bezbednijoj vožnji – posebno kada menjate trake. Koristi radarsku tehnologiju da nadgleda područje koje nije pokriveno Vašim spoljašnjim retrovizorima. Pomoću vizuelnih i akustičnih upozorenja, može Vas upozoriti na potencijalni bočni udar sa drugim učesnicima u saobraćaju.
               Active Lane Keeping Assist Active Lane Keeping Assist[3] može pomoći u sprečavanju nesreća uzrokovanih vozilom koje nenamerno napušta traku kojom se kreće. Ako sistem otkrije da je vozilo izašlo iz svoje trake, upozorava vozača putem pulsirajuće vibracije upravljača. Ovo podstiče vozača da se vrati u svoju traku.
               Speed Limit Assist Speed Limit Assist[3] Vam olakšava pridržavanje maksimalne dozvoljene brzine. Gde god je to moguće, sistem pokazuje koliko je dozvoljeno: koristi kameru da detektuje trenutnu maksimalnu dozvoljenu brzinu i prikazuje je na instrument tabli.
               Traffic Sign Assist Trafic Sign Assist[3] Vam olakšava praćenje maksimalnih dozvoljenih brzina i drugih uputstava sa znakovima. Ovo povećava Vašu sigurnost tokom vožnje
               Opciono dostupna oprema.
               Highbeam Assist Highbeam Assist[1] automatski uključuje i isključuje duga svetla u skladu sa situacijom u saobraćaju i na taj način oslobađa vozača od potrebe da ručno prelazi između dugih i kratkih svetala. Sistemom upravlja kamera iza vetrobranskog stakla koja trajno snima saobraćajnu situaciju ispred vozila.
               Opciono dostupna oprema.
               Crosswind Assist Crosswind Assist[1] može blagovremeno da otkrije pomeranje koloseka izazvano jakim udarima bočnog vetra i pomogne vozaču da ostane u traci. Iznenadno pomeranje koloseka vozila može izazvati neodgovarajuću reakciju upravljača od strane vozača.
               ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[3] može blagovremeno upozoriti vozača na umor i pospanost. Sistem može doprineti bezbednosti na putevima, posebno tokom noćnih vožnji i dugih ruta. Natpis ATTENTION ASSIST se pojavljuje na instrument tabli između brojača obrtaja i brzinomera.
               Hill Start Assist Hill Start Assist[3] može da olakša kretanje na uzbrdici tako što privremeno sprečava da se vozilo kreće unazad.

               Bezbednost

               Close X
               Sledeće
               Preth.
                Alarmni sistem protiv krađe Alarmni sistem protiv krađe (ATA) nudi visoku zaštitu od krađe za vozilo i teret. Automatski se aktivira kada se pritisne radio daljinski upravljač sistema centralnog zaključavanja. Alarm se oglašava čim se neka od vrata otvore ili otključaju iznutra dok su aktivirana.
                Opciono dostupna oprema.
                Bežični sistem upozorenja o gubitku pritiska u gumama napred i pozadi Sistem upozorenja o gubitku pritiska u gumama u Vašem vozilu može pomoći u poboljšanju bezbednosti vožnje i smanjenju habanja guma i potrošnje goriva.
                Mercedes-Benz sistem za hitne pozive Mercedes-Benz sistem za hitne pozive može obezbediti ključnu uštedu vremena u hitnim slučajevima. Koristeći komunikacioni modul sa sopstvenom SIM karticom, automatski hitni poziv se pokreće nakon nesreće, čime se potencijalno smanjuje vreme pre nego što hitne službe stignu na lice mesta. Alternativno, hitni poziv se može pokrenuti ručno kako bi se organizovala pomoć.
                Opciono dostupna oprema.
                Šest vazdušnih jastuka U slučaju sudara, prednji vazdušni jastuci mogu zaštititi glavu i gornji deo tela vozača i putnika na prednjem sedištu. Oni takođe pomažu u stabilizaciji celog tela. Na taj način pružaju visok nivo zaštite; smanjenje rizika i težine povreda glave, lica i grudnog koša.

                Udobnost

                Close X
                Sledeće
                Preth.
                 KEYLESS-GO Zahvaljujući KEYLESS-GO, ključ Vašeg vozila može ostati u Vašem džepu. Vaše vozilo vas prepoznaje kao vlasnika koristeći sačuvanu dozvolu za pristup i vožnju i otključava ga dok se približavate ili kada pritisnete dugme na kvaci - bez potrebe da imate ključ u ruci.
                 Opciono dostupna oprema.
                 Light paket Bezbednost na putu u mraku i u uslovima loše vidljivosti može biti primetno poboljšana Light paketom. Takođe daje spoljašnjosti Vašeg vozila još atraktivniji i upečatljiviji izgled.
                 Opciono dostupna oprema.
                 Parking paket Bilo bi teško učiniti parkiranje sigurnijim i udobnijim od ovoga – Parking paket kombinuje prednosti Active Parking Assist sistema sa dodatnim pregledom koji pruža kamera za vožnju unazad. Može Vam čak pomoći da tražite parking mesto, kao i da Vam optimalno pomogne da uđete ili izađete sa njega.
                 Opciono dostupna oprema.
                 Kamera za vožnju unazad Kamera za vožnju unazad vam pomaže prilikom parkiranja i manevrisanja. Pruža veću sigurnost pri vožnji unazad i može Vam pomoći da izbegnete oštećenja prilikom parkiranja i manevrisanja. U zavisnosti od opreme vozila, slike visoke rezolucije sa kamere za vožnju unazad se prikazuju ili na ekranu multimedijalnog sistema ili u unutrašnjem retrovizoru.
                 Opciono dostupna oprema.
                 Kamera za vožnju unazad sa ekranom u unutrašnjem retrovizoru Kamera za vožnju unazad čini prostor direktno iza vozila, koji se ne može direktno videti bez kamere, vidljivim na ekranu u unutrašnjem retrovizoru. Ovo povećava bezbednost prilikom parkiranja i manevrisanja – posebno u uslovima ograničenog saobraćaja – i može pomoći da se izbegne oštećenje vozila.
                 Opciono dostupna oprema.
                 Seat Comfort paket Sa ovim paketom, Vi i Vaši putnici ćete uživati u posebno udobnoj vožnji. Paket se sastoji od niza opreme, uključujući grejanje sedišta i podešavanje visine sedišta za vozača i suvozača, kao i lumbalni oslonac za vozačevo sedište. Ovo može pomoći u povećanju udobnosti sedenja i vožnje, posebno na dužim putovanjima.
                 Opciono dostupna oprema.
                 Grejanje sedišta za vozača i suvozača Izvanredan osećaj blagostanja, posebno u hladnijim mesecima: grejanje sedišta brzo zagreva hladne površine sedišta kako bi Vam omogućilo da uživate u prijatnoj temperaturi sedišta neposredno nakon ulaska u vozilo.
                 Opciono dostupna oprema.
                 Vozačevo sedište podesivo po visini sa lumbalnom potporom Vozačevo sedište podesivo po visini sa lumbalnom potporom omogućava ergonomski položaj sedenja pogodnom za leđa. Pored podešavanja dužine i nagiba, sada možete individualno podesiti visinu sedišta i lumbalni oslonac prema Vašim potrebama.
                 Opciono dostupna oprema.
                 Tempomat Tempomat[3] može da skine opterećenje sa Vas održavajući unapred izabranu brzinu za Vaše vozilo bez potrebe da koristite pedalu gasa. Vožnja konstantnom brzinom olakšava ekonomičnu vožnju i može vam pomoći da uštedite gorivo. Opciono dostupna oprema.

                 Opšta odricanja odgovornosti:

                 -Navedene brojke su dobijene u skladu sa propisanim procesom merenja. To su „WLTP CO₂ brojke“ u skladu sa članom 2, br. 3, Implementacione uredbe (EU) 2017/1153. Na osnovu toga su izračunate brojke o potrošnji goriva. Brojke nisu zasnovane na pojedinačnom vozilu i ne čine deo ponude proizvoda; date su isključivo u svrhu poređenja između različitih modela vozila. Brojke se razlikuju u zavisnosti od odabrane posebne opreme.

                 - Brojke za nazivnu snagu i nazivni obrtni moment u skladu sa Uredbom (EC) br. 715/2007 sa izmenama i dopunama.

                 [1] Slike mogu da prikazuju dodatne stavke posebne opreme.

                 [2] Označene komponente su digitalni dodaci. Da biste koristili ove digitalne dodatke, morate imati lični Mercedes me ID i takođe prihvatiti Uslove korišćenja za digitalne dodatke. Pored toga, vozilo mora biti upareno sa odgovarajućim korisničkim nalogom. Po isteku početnog roka, digitalni dodaci se mogu obnoviti uz naknadu, pod uslovom da se u tom trenutku još uvek nude za odgovarajuće vozilo. Prva aktivacija digitalnih dodataka je moguća u roku od jedne godine od početne registracije ili korišćenja od strane korisnika, šta god se prvo dogodi.

                 [3] Naši sistemi za pomoć i bezbednost vozaču su samo pomoćna sredstva i ne oslobađaju Vas odgovornosti kao vozača. Obratite pažnju na informacije u uputstvu za upotrebu i ograničenja sistema koja su tamo opisana.

                 Mercedes-Benz naplatak od lake legure u krupnom planu.
                 Doživite Citan furgon na putu Test vožnja Citan furgona Pošaljite nam zahtev za probnu vožnju Citan furgona i mi ćemo Vam se uskoro javiti.

                 Informacije o potrošaču

                 Želeli bismo da ostanemo u kontaktu sa Vama kako bismo Vas informisali o najnovijim vestima vezanim za proizvode, marketinške usluge i ponude. Ako ubuduće ne želite da primate informacije na bilo koji od dole navedenih metoda, naznačite tako što ćete opozvati izbor opcije. Sve dostavljene informacije biće korišćene u skladu sa našom Politikom privatnosti i Kolačićima i neće se deliti sa bilo kojom trećom stranom.